Buitenlandse bruiden komen ook naar Nederland

Tegenwoordig horen en lezen we steeds meer over buitenlandse bruiden. Het lijkt dan ook steeds vaker voor te komen dat een West-Europese man met een vrouw uit het buitenland trouwt. Zij leren de vrouw bijvoorbeeld kennen op vakantie of op een zakenreis. Maar ook online kunnen West-Europese mannen en buitenlandse vrouwen elkaar on moeten. Datingsites waarop Nederlandse mannen en buitenlandse vrouwen zich kunnen aanmelden, groeien dan ook als paddenstoelen uit de grond.

Pas op voor buitenlandse bruiden met slechte bedoelingen

Het lijkt een makkelijke oplossing: bent u alleen en eenzaam? Dan kunt u binnen een paar klikken op het web met een buitenlandse vrouw in contact komen. Echter is dit niet geheel zonder risico. Het komt namelijk nog weleens voor dat toekomstige buitenlandse bruiden geen goede bedoelingen hebben. Zulke vrouwen komen vaak uit arme landen, waar de levensstandaard lager is dan in Nederland. Zij bieden zich maar al te graag aan elke Nederlandse man aan, zonder dat ze de man echt leuk vinden. Elke man vinden ze goed genoeg, zolang ze maar naar Nederland kunnen komen. In Nederland hebben ze namelijk in ieder geval een betere bestaan dan in hun thuisland.

Zulke vrouwen trouwen dus niet om liefde, maar zijn alleen maar uit op uw geld. Ze laten doorgaans een huwelijk met een Nederlandse man na 5 jaar ontbinden. Na die 5 jaar hebben ze namelijk recht op een verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd. Ze hebben u dus niet meer nodig om in Nederland te kunnen blijven en zullen hun eigen weg gaan.

Om te voorkomen dat u van zulke praktijken slachtoffer wordt, kunt u zich het beste laten helpen door een betrouwbaar matchmakingbureau.

Wat is een matchmakingbureau?

Een matchmakingbureau is een bureau dat zich serieus inzet bij het koppelen van een man aan een vrouw. Het team van een matchmakingbureau bestaat doorgaans uit ervaren specialisten die weten hoe ze Westerse mannen aan toekomstige buitenlandse bruiden kunnen koppelen. Zij weten ook waar ze bij een buitenlandse vrouw op moeten letten om te weten te komen of de vrouw goede bedoelingen heeft. Kortom: bij een matchmakingbureau weet u zeker dat u aan een buitenlandse vrouw wordt gekoppeld die goede bedoelingen heeft. Een goede matchmakingbureau is bijvoorbeeld Love Bridge.

Wat is Love Bridge?

Love Bridge is een matchmakingbureau dat is opgezet door Olga en Marceau. Zij zijn zelf een Nederlands-Oekraïense koppel dat elkaar via een matchmakingbureau heeft ontmoet. Olga bleek gelukkig een van de zovele buitenlandse bruiden te zijn die wel echt verliefd werd op een Nederlandse man.

Tijdens het hele koppelproces, kwamen ze erachter dat de werkwijze van dat matchmakingbureau best wel kon worden verbeterd. Daarom besloten ze om zelf een matchmakingbureau op te zetten, die wel voldeed aan alles waarin het andere bureau tekort schoot.

Waarom kiezen voor Love Bridge?

Love Bridge is een betrouwbaar en serieus matchmakingbureau. Bij Love Bridge weet u zeker dat alle vrouwen goede bedoelingen hebben, doordat het team de vrouwen persoonlijk kent. Love Bridge hoort graag wat uw wensen zijn, zodat zij u tijdens het hele proces zo goed mogelijk kunnen helpen en adviseren. Door de persoonlijke ervaring van Olga en Marceau, weten zij hoe ze u het beste kunnen helpen en wat er allemaal komt kijken bij het vinden van de geschikte vrouw.

Welke vrouwen vindt u op Love Bridge?

Op Love Bridge vindt u vrouwen van alle leeftijden uit Oekraïne. Al deze vrouwen zijn serieus op zoek naar de liefde van hun leven. Oekraïense vrouwen zijn doorgaans gezins-georiënteerd en willen graag trouwen en een gelukkig leven leiden. U kunt ze dus min of meer zien als toekomstige buitenlandse bruiden. Ziet op de website van Love Bridge een vrouw waar u graag mee in contact wilt komen? Geef het door aan het team van Love Bridge en zij helpen u graag verder!