Matchmaking

Iedereen weet hoe belangrijk het is om een goede specialist te vinden: een goede tandarts, een goede loodgieter, een goede timmerman, een goede oppas. Maar hebt u ooit nagedacht over het belang van de rol van een goede matchmaker? Deze persoon repareert niet alleen iets in uw huis of helpt u als u verkouden bent, maar deze specialist kan uw hart genezen door u te helpen in uw zoektocht naar uw geliefde en geluk te brengen in uw leven. Als u alleenstaand bent en de liefde van uw leven wilt vinden, dan bent u op de juiste plek bij de juiste specialisten.

Love Bridge is een internationaal matchmaking bureau gevestigd in Nederland. Het motto van ons team is “Landen overbruggen – harten verbinden!”  Het is niet toevallig dat we voor ons bedrijf zo een verbindende slogan hebben gekozen. We zijn ervan overtuigd dat liefde in onze moderne wereld geen grenzen meer heeft en door de zoektocht van onze cliënt naar zijn geliefde mogelijk te maken (een brug te bouwen), kunnen we ook twee mensen verbinden die elkaar anders niet zouden hebben gevonden (harten verbinden). Natuurlijk moet elke zoektocht een goede start of een goed plan hebben en in combinatie met wat matchmaking magie zal dit veel helpen bij het succes. En tot slot luisteren we niet alleen naar de gesproken wensen van onze klanten, maar luisteren we ook naar hun harten en zielen. Dit zal ons helpen om de beste match tussen u en uw toekomstige geliefde te creëren.

De matchmakers van Love Bridge zijn waardengedreven moderne cupido’s. Liefde staat centraal in ons bedrijf. Alles wat we doen en hoe we dat doen is voor de liefdeszoektocht van onze klanten. We noemen onze waarden BRIDGE-waarden (values), omdat:

 • We Believe in people;
 • We Respect our clients;
 • We Improve your life;
 • We Deliver our best for you;
 • We Generate butterflies;
 • We Empower individuals.

Wat ook belangrijk is om te onthouden, is dat matchmaking niet hetzelfde is als een dating website of dating apps. In ons matchmaking proces wordt u behandeld als een uniek persoon en niet als een statistiek in een database. Onze Oekraïense damesprofielen zijn echt en ons professionele team van matchmakers is serieus om u te helpen. Bovendien hebben alle Oekraïense dames, die aan ons bureau zijn aansloten, een persoonlijk interview gehad met onze collega’s in ons kantoor in Vinnitsia. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn belangrijk voor ons. Daarom bestuderen we altijd grondig de documenten van de dames. Omdat alle dames in één stad wonen, is het gemakkelijk om regelmatig contact met hen te hebben en altijd over actuele informatie voor hun profielen te beschikken. Dit zal nooit mogelijk zijn met een bureau dat Oekraïense dames uit het hele land heeft!

Het proces om een geliefde te vinden kan met een goed beheerd project worden vergeleken. Inderdaad, als u een professioneel team hebt dat aan de ene kant met precisie, snelheid en passie werkt en aan de andere kant er een klant is met een open hart en een sterke wens om zijn Oekraïense schoonheid te ontmoeten, zal het project altijd met uitstekende resultaten worden gerealiseerd.

Ons matchmaking proces bestaat uit zes stappen:

 1. U neemt contact met ons op om aan te geven dat u geïnteresseerd bent in onze diensten
 2. We sturen u vooraf aan stap drie een informatie document om in te vullen
 3. We organiseren een face-to-face ontmoeting (bijvoorbeeld via Skype) om te begrijpen wat uw wensen zijn
 4. Wij creëren uw persoonlijk profiel op basis van uw wensen, behoeften en verlangens
 5. We starten het matchmaking proces door uw profiel naar de door u gekozen dames op te sturen
 6. Na hun reacties organiseren we uw matchmaking-reis naar Oekraïne

Als u vragen heeft, kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen. We nodigen u verder uit om onze Blog te lezen voor veel nuttige en interessante artikelen of onze testimonials na te gaan.