Oekraïense bruiden: traditioneel en liefdevol

U heeft vast weleens gehoord over Oekraïense bruiden die naar West-Europa komen om te trouwen met een West-Europese man. Dit fenomeen komt steeds vaker voor. Bent u singel en lukt het u maar niet om in Nederland een partner te vinden? Wellicht heeft u in Oekraïne wel geluk. Laat Love Bridge u helpen bij het vinden van uw Oekraïense droomvrouw.

Verkeerd beeld van Oekraïense bruiden

Veel mensen hebben een verkeerd beeld van Oekraïense bruiden die trouwen met een West-Europese man. Die mensen denken dat deze bruiden alleen maar trouwen omdat zij uit zijn op geld, maar niets is minder waar. Natuurlijk zitten overal rotte appels tussen, zo ook tussen de huwelijkskandidaten uit Oost-Europa. Maar de vrouwen die zich bij Love Bridge aanmelden, zoeken oprecht in Nederland naar hun ware liefde.

Waarom melden Oekraïense vrouwen zich aan?

Oekraïense vrouwen zijn doorgaans bloedmooi, intelligent en stabiel. Als ze willen, zouden ze elke man in Oekraïne kunnen krijgen. Waarom melden ze zich dan aan bij een matchmakingbureau zoals Love Bridge? Daar zijn een aantal goede redenen voor die hieronder worden genoemd.

De verschillen tussen Oekraïense mannen en vrouwen

In Oekraïne zijn veel minder mannen dan vrouwen. Dat maakt het voor Oekraïense bruiden al een stuk lastiger om een geschikte man te vinden. Daarnaast zijn Oekraïense mannen over het algemeen niet zo stabiel. Door de armoede in het land en de weinig goede toekomstperspectieven, kampen veel Oekraïense mannen met een alcoholverslaving. Ze zijn daardoor veel weg van huis of gedragen zich vervelend. Daar waar Oekraïense vrouwen juist erg traditioneel zijn en graag een gelukkig gezin willen stichten, hebben veel Oekraïense mannen daar geen behoefte aan. Oekraïense mannen zijn dan ook niet de ideale echtgenoot en/of vader.

Oekraïne is een arm land

In Oekraïne zijn de vrouwen over het algemeen hoger opgeleid dan de mannen. Echter betekent dit niet dat vrouwen hierdoor een welvarend leven leiden. Het tegendeel is zelfs waar: Oekraïne is zo erg arm, dat zelfs een hoger opgeleide maar een paar honderd euro per jaar verdient. Het minimumloon in Oekraïne bedraagt 114,67 euro per maand. Het gemiddeld netto maandsalaris ligt in Oekraïne lager dan 400 euro. Dus zelfs voor hoger opgeleiden is het leven in Oekraïne zwaar.

Nederlandse mannen voldoen aan alle wensen

Door bovengenoemde redenen vinden veel Oekraïense bruiden in hun thuisland niet de levenspartner die zij zoeken. Steeds meer Oekraïense dames zoeken daardoor in het buitenland naar hun ideale echtgenoot. Vooral Nederlandse mannen voldoen doorgaans aan hun wensen. Nederlandse mannen zijn over het algemeen namelijk erg zorgzame, serieuze en liefdevolle partners. Ze zijn dus de ideale partner voor de traditionele, familie-georiënteerde Oekraïense vrouw die houdt van stabiliteit.

Love Bridge helpt u graag!

Love Bridge is een serieus matchmakingbureau dat zich met hart en ziel inzet om toekomstige Oekraïense bruiden te matchen met een Nederlandse man. De eigenaren van Love Bridge, Olga en Marceau, zijn zelf een Nederlands-Oekraïense koppel dat elkaar via een matchmakingbureau heeft ontmoet. Dankzij hun persoonlijke ervaring, weten zij hoe ze u zo goed mogelijk kunnen helpen bij het vinden van de juiste Oekraïense vrouw. Ziet u het wel zitten om een fijne toekomst op te bouwen met een mooie Oekraïense vrouw? Dan bent u bij Love Bridge aan het juiste adres! Samen met een betrouwbaar en eerlijk team staan Olga en Marceau klaar om voor u de ideale droomvrouw te vinden.