Oekraïense vrouwen kiezen vaker voor buitenlandse mannen

Oekraïense vrouwen zijn niet alleen beeldschoon, ze willen ook graag een stabiele liefdesrelatie. Veel Westerse vrouwen verkiezen tegenwoordig vaker hun carrière boven een gezinsleven. Het aantal huwelijken en geboortecijfers daalt de laatste jaren dan ook in West-Europa. In dat opzicht zijn veel Oekraïense vrouwen nog erg traditioneel. Zij willen over het algemeen nog altijd graag een gezin stichten met betrouwbare en stabiele mannen. Hoewel Oekraïne in Oost-Europa ligt, komen er steeds meer westerse invloeden in de cultuur. Daardoor zijn de cultuurverschillen tussen een West-Europese man en een Oekraïense vrouw niet meer zo groot. Bij een Oekraïense vrouw krijgt u dus het beste van beide werelden!

Waarom kiezen Oekraïense vrouwen niet voor Oekraïense mannen?

Tegenwoordig trouwen steeds meer vrouwen uit Oekraïne met een man uit een West-Europees land. Maar hoe komt dat eigenlijk? Een van de oorzaken is best simpel: in Oekraïne zijn veel minder mannen dan vrouwen te vinden. Daarnaast zijn niet alle Oekraïense mannen de ideale levenspartner. Door de armoede in het land grijpen veel Oekraïense mannen naar de fles. Daarmee proberen ze de ellende waarin ze leven te ontvluchten. Daarnaast zijn de mannen in Oekraïne doorgaans minder goed opgeleid dan de vrouwen. Ze hebben daardoor weinig kans op een goede baan. Een man zonder toekomstperspectieven en die ook nog eens zijn toevlucht in drank zoekt, is natuurlijk geen goede match voor een intelligente, gezins-georiënteerde Oekraïense dame. Hierdoor blijven in Oekraïne nog maar weinig mannen over waarmee een Oekraïense vrouw een goede toekomst kan opbouwen.

Oekraïense vrouwen willen een stabiele toekomst

Hoewel Oekraïense dames in de regel dus vaker hoger opgeleid zijn dan Oekraïense mannen, is Oekraïne nog steeds een erg arm land. Het minimumloon is daar 114,67 per maand. Gemiddeld ligt het netto maandsalaris in Oekraïne lager dan 400 euro. Zelfs voor hoger opgeleiden is het salaris in Oekraïne veel lager dan in bijvoorbeeld Nederland.

De keuze voor een buitenlandse man

We benoemden al eerder dat het voor Oekraïense dames lastig is om in eigen land een geschikte man te vinden. Nu we weten dat het gemiddeld maandsalaris in Oekraïne ook nog eens erg laag ligt, is het erg goed te begrijpen dat Oekraïense vrouwen elders een man zoeken. Nederland is een erg populair land onder Oekraïense vrouwen, omdat hier veel stabiele en liefdevolle mannen te vinden zijn.

Hoe vindt u een Oekraïense vrouw?

Het maakt niet uit hoe oud u bent, voor mannen van alle leeftijden is wel een geschikte Oekraïense vrouw te vinden. Wilt u graag een Oekraïense vrouw ontmoeten? Wij van Love Bridge kunnen u hierbij helpen! Love Bridge is een matchmakingbureau dat is opgezet door Olga en Marceau, een Nederlands-Oekraïens koppel. Zij hebben elkaar ontmoet via een andere matchmakingbureau. Hoewel zij dankzij dit bureau elkaar hebben gevonden, vonden ze dat de manier waarop het bureau werkte veel beter kon. Daarom besloten zij om het heft in eigen handen te nemen door zelf een matchmaking bureau te starten. Dankzij hun persoonlijke ervaringen met een matchmakingbureau, kunnen ze mannen zo goed mogelijk helpen bij het vinden van Oekraïense vrouwen. En andersom natuurlijk ook. Olga en Marceau worden hierin bijgestaan door een betrouwbaar en ervaren team. Wilt u weten wat ze voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.