Over ons

Pryvit, Hoi!

Laten we kennis maken. Wij zijn Olga en Marceau, een gelukkig Nederlands-Oekraïens koppel dat het internationale matchmaking bureau Love Bridge is gestart. Samen met ons team in Oekraïne willen we alleenstaande mannen uit het Westen helpen hun prachtige Oekraïense prinses te vinden en te ontmoeten.

Het idee om een eigen matchmaking bureau op te starten kwam na ons eigen matchmaking avontuur en het idee dat we onze eigen ervaring konden gebruiken om anderen te helpen en om de manier van werken van andere agentschappen te verbeteren. Ons eigen matchmaking avontuur begon eind 2015. Allebei waren we aan het dromen om  de zielsverwant te vinden. Maar hoe moet je dit doen als je een heel druk leven hebt of als je herinneringen hebt aan onvolmaakte relaties of zelfs een zeer pijnlijke scheiding? Maar gelukkig hield dit ons niet tegen om te proberen ons geluk te vinden. Cupido zette het idee in onze hoofden om contact op te nemen met een huwelijksbureau. En op deze manier ontmoetten we elkaar in Vinnytsia op een “Indian Summer” avond… Kort daarna trouwden we in Oekraïne en begonnen de procedure om samen in Nederland te zijn. En de rest zoals ze zeggen, is geschiedenis.

Terugblikkend op onze ervaringen met andere huwelijksbureaus, zagen we een niet zo perfecte wereld. We hadden een kijkje in hun “keuken”: we konden niet alleen schone borden en vorken zien. Maar er was ook stof van onverschilligheid, dorst naar geld, afwezigheid van menselijke waarden en een verschil met wat er op de “menukaart” stond en wat hun “keuken” bereidde. Op basis van deze ervaring hebben we besloten ons eigen matchmaking bureau te starten dat zou werken volgens menselijke kernwaarden en gebaseerd zou zijn op kwaliteit en realiteit! We haasten ons niet naar aantallen en kwantiteit, onze focus is een gekwalificeerde aanpak voor iedereen.

Hiervoor is een betrouwbaar professioneel team van fundamenteel belang. En we hebben zo’n team hier in Nederland en in Vinnytsia, waar Olga vandaan kwam. Elena is onze Oekraïense partner en onze belangrijkste matchmaker daar. Ze is niet alleen een succesvolle professional met meer dan 15 jaar ervaring als matchmaker, maar ze is ook een fantastisch persoon dat met hart en ziel werkt. In onze blog kunt u de artikelen van Elena lezen.

Het opbouwen van een gelukkige relatie met een geliefde en liefhebbende Oekraïense dame is de beste beloning en erkenning voor het team van Love Bridge. Open uw hart, zet de stap en laat de Oekraïense magie in uw leven komen!