Waarom wij

Het vinden van het juiste matchmaking bureau is vaak een stressvol en uitgerekt proces. Ervoor zorgen dat u een bureau vindt dat zowel bekwaam als betrouwbaar is, is erg belangrijk.

Bij Love Bridge doen we dingen anders vergeleken met de rest van de matchmaking of dating industrie. We streven er naar uw wensen volledig te begrijpen eer de volgende stap wordt gezet. Zodra we het wat, hoe en waarom van uw partner zoektocht geïdentificeerd en goed begrepen hebben, kunnen we u een reeks van unieke matchmaking oplossingen aanbieden, zodat u meer tijd heeft om u te concentreren op wat u graag doet.

Wij hebben passie voor wat wij doen en genieten van het opbouwen van bevredigende relatie met onze klanten om ervoor te zorgen dat alleen liefde u een voorproefje van de eeuwigheid geeft. Het geluk van uw hart is gekoppeld aan ons gevoel van voldoening.

Zes reden om met ons te werken

U bent uniek

Elke klant is uniek en heeft eigen wensen. Wij hanteren een individuele aanpak met op een maat gemaakt programma.

Team

Wij hebben niet alleen een team in Nederland, maar wij werken ook nauw samen met onze mensen in de Oekraïne. Dit zorgt ervoor dat u er nooit alleen voor staat.

Expertise

Omdat wij een Nederlands – Oekraïense koppel zijn, kunnen wij onze eigen ervaring inzetten om uw matchmaking ook zo succesvol te laten verlopen.

Kwaliteit

Wij streven er altijd naar een zo’n kwalitatief hoog mogelijke dienstverlening. Door onze ervaring en kennis kunnen wij dit garanderen.

Gecontroleerd

Ons team kent alle dames in onze portfolio persoonlijk. Hierdoor zijn wij er zeker van dat zij serieuze intenties hebben en de dames die u ziet ook werkelijk beschikbaar zijn.

Magie!

Wat is matchmaking zonder een beetje magie? Wij zijn weliswaar geen tovenaars, maar we nemen u mee op een magische zoektocht naar uw liefde.